Projectidee om de entree van het huis te verbeteren

Uit de vrije hand project om de ingang van het huis te renoveren, door architecturale elementen en bichromatische decoraties, het cre毛ren van een verfijnde en functionele lay-out.

Projectidee om de entree van het huis te verbeteren

Ontwerp de ingang van het huis


Ontwerp voor thuiskomst
: het ontwerpen van de creatieve en rationele manierbinnenkomst thuis is essentieel omdat het duidelijk de eerste visuele impact is voor degenen die toegang hebben tot het appartement.

Photo entry villa

Op de afbeelding op de foto zien we het elegante atrium van een landelijke villa, ontwikkeld volgens 茅茅n plant gevormd circulaire.
In deze context vinden ze de ideale locatie armaturen met een brilinglesina, bestaande uit glazen panelen omlijst door stroken hout.
Het volume van de hal zwaait naar boven, waar het mogelijk is om het natuurlijke licht te versterken met behulp van dakramen geplaatst op de top van de muur.
Een grote ophanging in smeedijzer met meer lichten is een hanger met de prachtige radiale opstelling van de vloer erin parket van Doussi茅, herkenbaar aan de typische roodachtige kleur van de houtvezels.
Twee type houten fauteuils Savonarola, kenmerken van de Italiaanse Renaissance, te onderscheiden van de structuur met gekruiste elementen, zijn op een spiegelachtige manier gerangschikt, wat een bilaterale symmetrie dicteert die perfect is ge茂ntegreerd in degeometrisch afgeronde set van het globale volume van deze verfijnde ingang.

Perspectieftekening van toegang v贸贸r de interventie

In mijn uit de vrije hand gemaakte tekening hebben we een perspectief van een eenvoudige tekening binnenkomst in een residentieel appartement, v贸贸r de interventie van makeover.
Aan de rechterkant van de tekening heeft men de toegangsdeur tot de kamer studio-hobby, in een ideale positie, anders dan de rest van het huis.
Aan de linkerkant van de afbeelding zien we de toegang tot de woongedeelte: een zuil markeert de scheiding tussen de twee stappen in de richting van de keuken en de woonkamer.

Ontwerp van toegang v贸贸r de interventie


De vloer van de hele woonkamer van het appartement bestaat uit tegels en stroken keramiek beschikbaar diagonaal: witte vierhoekige tegels worden omsloten door een netwerk van zalmroze stroken, waardoor een diamantvorm ontstaat.
Een soortgelijk duotoon wordt voorgesteld als wandbekledingkeukentje, hoewel in een kleiner formaat en poseren orthogonale, zoals te zien is voorbij de pijler aan de linkerkant.
De muren aan de zijkanten van de toegangsdeur zijn anoniem en onversierdzonder een bepaalde persoonlijkheid; de ruimte wordt verlicht door een eenvoudige plafondlamp die aan het plafond is bevestigd.
Laten we eens kijken hoe ik probeerde deze ingangsruimte exclusief te maken en te laten optreden door een interventie van interieur relooking, gericht en niet-invasief.

Plan van de entreehal

In de grafiek in het schema schematiseerde ik mijn ontwerpidee om dit een nieuw gezicht te geven binnenkomst op het oppervlak rechthoekig, verlengd voor een lengte van 3,70 meter en een breedte van 1,55 meter.

Plan van de entreehal


Bij de voordeur heeft u toegang tot de gang naar het slaapgedeelte en de diensten.
Binnenkomst, aan de rechterkant een wand van 1,20 meter scheidt de ingang van de keuken; met betrekking tot deze muur steekt de pilaar, gemarkeerd door de zwarte doos in bovenaanzicht, ongeveer 20 cm uit en verdeelt de twee doorgangen naar de keuken en de woonkamer.
Bij de pilaar overwoog ik de invoeging van twee functies schuifdeuren intrekbaar (identificeerbaar in sectie in de rechter benedenhoek van de grafiek), om de juiste privacy voor de salon.
De gestippelde delen geven aan de interventies waar ik voor gepland heb richten de scheidingswand naar de bestaande pilaar en geef een vleugje ontwerp aan het valse plafond en de vloer, zoals je in de volgende tekening in perspectief kunt zien.

Perspectief van binnenkomst na de restyling

Mijn volgende illustratie uit de losse hand illustreert de verander blik van de entree kamer.

Tekening van ingangsgebied na


naar standaardiseren van het perspectief tussen de ingangskeukenmuur en de pilaar (waarneembaar op de voorgrond), dacht ik eraan er een te maken counterwall in gipsplaat waarin een werd verkregen holte in sectie halfrond, bijna tot volledige hoogte, op hetzelfde niveau als de toegangsdeur.
In deze gebogen nis is het mogelijk om er 茅茅n te blijven plank ovaal in kristal, dat de rol van enkelvoud op zich neemt expositor voor waardevolle objecten, gemarkeerd door het licht van a spotlight verstelbaar, met verticale arm.
Het is dus gekomen om er een te cre毛ren virtuele console, volledig uit de doos, die de elementen erin benadrukt, zoals een schilderij ge茂nstalleerd in een kunstgalerie.
Op de vloer, een roosvenster in multicolor moza茂ek is het gespiegeld met 茅茅n circulaire legen naar het vals plafond, waar een veelzijdige tentoonstelling mooi is ophanging in staal met meer lichten.
Opgemerkt moet worden dat de afgeronde vormen op het plafond en op de vloer resulteren complementair in de concaviteit van de Niche-inrichting aan de muur.
Een schilderij in een verlichte roze zeekreeft markeert en benadrukt de kronkelige vormen, in de naam van een chromatische overeenkomst met de reeds bestaande wand- en vloerbedekkingen.
Het resultaat is een ontvangsthal die wordt gewaardeerd door geleerden plastische bewegingen en met een unieke chromatische personalisatie, om een 鈥嬧媋rchitecturaal ensemble en een decoratieve dimensie te cre毛ren, in overeenstemming met de rest van het appartement.
Onze exclusieve online service van uit de vrije hand ontwerpen het maakt het mogelijk om woonruimtes te herverdelen, door middel van innovatieve en strategische oplossingen, om vloeibaarheid en rationaliteit van de kamers te verkrijgen, volgens een stilistische en functionele harmonie.



Video: