Project van een tuin

Ontwerp met staalconstructies

Project van een tuin

de projectvoorstel, gepresenteerd door ondergetekende, betreft de bouw van een klein tuincentrum in Castellammare di Stabia (NA) met aangehechte buitenruimte die moet worden ingericht a moestuin en tuin, rechtstreeks verbonden met een strooiselgebied, dat ook volledig open kan zijn tijdens bepaalde seizoensperioden, waar zowel het zaaien van landbouwproducten als het planten kan worden uitgevoerd

State of fact-Castellammare di Stabia-project

boom- en bloemenessenties.
Naast de tuin is er een kleine constructie Parking-Storage, met een snelheid van -2.80 meter. van de vloer van de bovenliggende structuur, voor de opstelling van een koelcel en het deponeren van zaden en boom-essenties.
Dit project betreft in wezen de sloop van 6 bestaande kassen, de bouw van

Fotorendering-Castellamamre di Stabia-project

een Garden Center door middel van een stalen en glazen structuur, van een prismatische vorm, alles zonder de aard, het type en het gebruik van de landbouwgrond op een definitieve manier te veranderen.
de tuin het zal worden uitgerust met een conditioneringssysteem voor winter / zomer, om altijd de perfecte relatieve luchtvochtigheid te garanderen voor de boomsoorten die in de structuur aanwezig zijn.
De zijwanden en het plafond zullen ook worden uitgerust met glijdende structuur voor gedeeltelijke en / of totale schaduwvorming van de omgeving. Bovendien zal het voor het publiek opengestelde gebied worden uitgerust met een natuurlijk houten terras, enigszins verhoogd vanaf het externe betredingsniveau, om een ā€‹ā€‹adequate bescherming van het regenwater te garanderen.
Extern, de voorgestelde interventie bestaat, ook, in een algemene herontwikkeling van de beschreven site, door de realisatie van een tuin met tuin en meubilair voor de tuin. EĆ©n zal worden gebouwd omwalling partitie in blokken tufsteen, bekroond door een Vesuvische stenen stam en ijzeren leuning, volgens de klassieke Napolitaanse stijl, verrijkt met een lichte geometrische decoratie.

Tuin-project

sommige bloemperken ze zullen worden gehuisvest langs de halfronde perimeter, om zo het gebied van afbakening van de stalling voor auto's af te bakenen van de stalling naar de tuin.
de toegangspoort het zal worden geherdefinieerd door een lichte verlenging en terugtrekking van de toegangspoort van het voertuig, lateraal verrijkt door een klein toegangspoortje voor voetgangers.
De tuinuitrusting, zoals de gelamineerde houten bekleding, zal worden geleverd door gespecialiseerde bedrijven in de sector, afhankelijk van het type en de vereiste maat.

Tuin-project


de gang aangetast door de passage van het voertuig zal op een geschikte worden gemaakt bodem constipatie aanwezig, met een laatste laag gevormd door een gestabiliseerde met een pietrischetto, zal het eindresultaat de visie van een gebied in kleigrond natuurlijk gedekt, om noch de regimentatie en de uitstroom van regenwater, noch het milieuaspect van het site-object van interventie te veranderen.
Wat betreft de realisatie van de ondergrondse parkeerplaats, verdeeld over een ondergronds niveau, op de hoogte van -2,80 mt, de ondersteunende werken zorgen voor de uitvoering van een schot van perimeterpalen, met successen

Tuin-project

het is noodzakelijk stichtingen te realiseren die zijn gemaakt met een rooster van omgekeerde balken.
de ondersteunende structuur zal bestaan ā€‹ā€‹uit een systeem van frames in c.a. van pilaren en balken en van horizontale structuren van vloeren met voorgecomprimeerde balken, pignatte en plaat in c.a...
Op de extrados van de dakplaat gaan we verder naar de het leggen van een dekvloer van de hellingen, van een dekvloer onder de schede, van een dubbele waterdichte beschermingslaag en van de vloer.
Op het dekkingsniveau, ingesteld op het huidige aandeel van 0,00

Garden-Castellammare di Stabia-project

met betrekking tot het wegniveau zijn voorzien, ter dekking van de ventilatieroostersverhoogde plantenbakken waarin lage bomen, struiken en heggen worden geplant, zowel langs de gehele omtrek van het interventiegebied als in het dekkingsgebied van de oprit.
Deze gebieden zullen zijn geĆÆrrigeerde, bemiddelen automatisch systeem, met het water verzameld in een tank, geplaatst in de kelder en een waterreserve vormend.
Het project voorziet dat de Parking-Storage ontwikkelen op een enkele kelder (zie bijgevoegde grafieken) met een interne vrije hoogte van 2,40 m.

Tuin-project

de dekkingsplan, met uitzondering van de tuin, maar het resultaat uitzetting van alles, met uitzondering van twee plantenbakken waarin groene essences worden geplaatst, kleine doosheggen die zullen fungeren als groene architecturale barriĆØres functioneel verbergen van de toegang en de doorvoer van voertuigen in de open ruimte, gelegen op straatniveau, die zal worden hersteld om stedelijk meubilair te leveren voor de installatie van ecologische houten banken met respect voor het milieu.


Project van een tuin: project



Video: Vijverbouw Arts&Ants project "Jerry en Anita" deel 18/19"Japanse tuin"