Project van slaapzoldergebied

Dit artikel illustreert de woningrenovatie van een bestaande zolder voor het creëren van een slaapgedeelte, met slaapkamer, badkamer en inloopkasten.

Project van slaapzoldergebied

Plan op de eerste verdieping

de woningrenovatie van bestaande lofts kunt u huizen uitbreiden zonder het stedelijk gewicht van steden te vergroten door nieuwe volumes te creëren.
Natuurlijk, om een ​​volume tot dan toe alleen voor service te maken, zal het noodzakelijk zijn om te voldoen aan alle eisen van karakter hygiënisch sanitair verzoeken, en die daarom adequaat wordt verlicht en geventileerd en de minimumhoogten heeft die door lokale voorschriften worden vereist.
Het dak zal ook geschikt zijn geïsoleerde om het juiste thermische comfort voor de bewoners te garanderen en energieverspilling te minimaliseren.

verzoeken

Situatie vóór

de project geïllustreerd in dit artikel betreft een appartement op de eerste verdieping van een gebouw gelegen in het historische centrum, verbonden vanaf de ingang met een trap naar de bovenliggende zolder, gebruikt als een opslag, met houten dak en zichtbare balken.
De wens van de eigenaar was om breid het appartement uit, vrij klein in omvang, door het herstel van de woning van de zolder waar een slaapkamer met tweepersoonsbed en een tweede badkamer te maken.

project

De lagere delen van de zolder zijn opgetuigd, om alleen het hoogste centrale deel te gebruiken, het verkrijgen van degemiddelde hoogte aanvraag.
Vanaf de trap is er toegang tot een gang waar alle deuren open gaan. Op deze manier zullen ze allemaal op het hoogste punt van het dak worden geplaatst, zelfs als ze nog steeds worden gebouwd meten.

Zolderplant hersteld

Vanaf de eerste deur voor de trap komt u in de badkamer, die zich precies boven de badkamer op de benedenverdieping bevindt.
de gezondheid alle zijn geconcentreerd in het hoogste gebied: de gootsteen, rustend op een vloer, de grote douche die je vanuit de hoek kunt bereiken, bidet en vaas aan de voorkant, rustend op een muur.
Voor de deur werd een deur geplaatst mobiele container, terwijl een andere bruikbare ruimte om te bevatten die is die zich achter de wand van het sanitair bevindt.
Eén werd gebruikt voor de coating aardewerk vierkante vloer, diagonaal geplaatst, gecombineerd met een rechthoekig muurformaat tot 140 cm. Het schilderij van het resterende deel is met één uitgevoerd wasbaar polijstmiddel.
Als kleuren hebben we gekozen voor een lichte tint, parelgrijs.
In de gang hebben twee andere deuren toegang tot twee inloopkasten, hij-zij, waarvan een kleinere vanwege de aanwezigheid van het technische compartiment erachter.
De deuren van de inloopkasten zijn van de intrekbare schuifdeuren. Het gebruikte subframemodel is Vario van Scrigno, speciaal ontworpen voor de zolders en aanpasbaar.
De deur bevindt zich in plaats daarvan gezandstraald kristal.
In de slaapkamer wordt het bed voor de ingang geplaatst. Omdat we een model moesten kiezen dat niet langer was dan 210 cm, dus een essentieel model, hebben we er een gekozen ijzeren bed (ideaal voor de zolder), maar het had in elk geval een model moeten zijn met een lineaire kop en niet volumineus.
Het meubilair werd voltooid met een ladekast aan de ene kant en een kleine fauteuil in de hoek.
Als vloer werd er gekozen voor een verdieping parket licht gekleurd, type esdoorn. De muren zijn geschilderd in een zeer lichte crèmekleur.
Voor ventilatie en natuurlijk licht was het nodig om er twee te bereiken dakramen, waarvoor vensters werden gebruikt Velux.



Video: