Renover de woonkamer

Project waarbij de levenden extra groot worden en oplichten met natuurlijk licht, in open-ruimtemodus; en is de muurkast als een vijfde tussen ingang en kitchenette.

Renover de woonkamer

Verander het uiterlijk van de woonkamer

PIANTA STATO DEI LUOGHI

Met het verstrijken van de tijd kunnen woonbehoeften evolueren en de wens om een ​​nieuw gezicht te geven aan het meest ervaren deel van ons huis, of aan de woonkamer, die de thuis visitekaartje .
Ik stel een voorbeeld voor van makeover, geprogrammeerd voor enige tijd, in het gebied blijven, ingang en studie.
Van de plant van de staat van de plaatsen we merken op dat de handicap van dit huis was om een ​​grote te hebben binnenkomst bijna ongebruiktevenals extreem donker.
Bovendien, sinds de levensstijl van de eigenaren is veranderd, is de studio nog lang niet gebruikt. Als gevolg hiervan werd een radicale verandering aangebracht in de lay-out van het hele woongedeelte.
Dankzij het herstel van de volumes die oorspronkelijk bij de ingang hoorden en de studie die ik heb ontworpen een uitbreiding de blijven, waardoor het verkrijgen van een leven extra groot, met een open-ruimteken.
Het ontwerp was gebonden aan de intentie van de klant van hergebruik de meubels al bestaand, omdat ze recentelijk zijn gekocht.
Het was een kwestie van het opnieuw uitvinden van een nieuwe en geschikte plaatsing op de muren voor de volgende reeds bestaande meubels: een ingerichte muur, een rechthoekige eettafel met 6 stoelen en vooral een grote hoekvormige keuken, waarvan de positie duidelijk werd beperkt door de voorzieningen.
In de bovenstaande tekening heb ik het plan van de staat van de plaatsen getraceerd. Daarin benadrukte ik de twee in fuchsia muren af ​​te breken: dit zijn niet-dragende scheidingswanden, dus er zou geen consequent risico van spanningen en / of verzakkingen zijn geweest, noch voor de vloer noch voor het plafond.

Projectplan ingericht

SALONE PIANTA DI PROGETTO ARREDATA

Het karakter is duidelijk uit het ontwerpplan aan de zijkant open ruimte van het nieuwe gezicht dat we hebben gegeven aan deze vernieuwde woonkamer.
een opening doe het licht aan in ons leven, eindelijk toelaten om het volledig en het grootste deel van de dag te leven. Dit ook dankzij deoriëntering naar het zuidoosten, ideale belichting voor de woonkamer.
De nieuwheid van dit project wordt benadrukt door de structuur a T in kleur oranje, die de wederopbouw elk nieuwe muren in metselwerk. Ze zullen je toestaan ​​om een ​​soort te creëren vijfde scheidingsteken tussen de ingang en de kitchenette.
deze vijfde tot T verwelkomt de diepten van twee kasten met verschillende functies. In feite hebben we een eerste kledingkast met uitzicht op de ingang, die wordt gebruikt als een cappottiera voor gasten en biedt extra volume voor berging en / of dubbele seizoen.
Terwijl de andere kant, die een integraal onderdeel is van het kookgedeelte, de functie van een grote ruimte op zich neemt provisiekast - hoekkast
Er moet ook worden opgemerkt dat bij de toegang tot het terras een meubelstuk is geplaatst dat herinnert aan het verleden, dat is een oud houtkachel gietijzer, dat, hoewel het ongebruikt blijft, dat geeft een vleugje warmte in de eetzaal.

Perspectiefontwerp uitgebreid leven

Hier is de algehele look, waardoor we de nieuwe breedheid opmerken ruimte zonder barrières. In het midden staat de façade van de nieuwe muur, waardoor de diepte van de twee kasten en kijkend naar de bank. Deze muur is behandeld met ecologische acrylverf, van een fel oranje kleur, en daarop is een designradiator gemonteerd.

LIVING AMPLIATO BOZZA PROSPETTICA


Vanaf de ingang verwelkomt een decoratieve kleerhanger ons, die ook als een scheiding dient met betrekking tot de ingerichte muur. Het is samengesteld uit glazen wandeenheden, basen en planken in witte esdoorn, met een schoon en essentieel karakter.
In het midden van de woonkamer creëert de comfortabele gestoffeerde bank met chaise longue een ontspannen hoek; zijn basis is in een delicate blauweregen kleur, terwijl de zitting en rug zijn in tweekleurige banden.
Achter de bank bevindt zich de eethoek, bestaande uit een rechthoekige tafel met glazen blad, stalen voet en witte lederen stoelen.

LIVING PARTICOLARE CUCINA

Het beeld aan de zijkant wordt weergegeven vergroot detail en kleurrijk in de kitchenette.
De basissen zijn in open poriën gelakte esdoorn, in een delicate blauweregen kleur, met kwarts heen en terug.
De hoek pantry kolom is in witte esdoorn en de muureenheden in geëtst glas.
Deze kleuren geven een vleugje licht meer en maken de impact van het volume gecreëerd door de keuken lichter, wat samenhangt met de openhartige toon van de uitgeruste muur. Het karakteristieke verschijnt druppeltabel in blokbord beukenhout, met een functie van koffie - snacktafel, dat is geënt naar de scheidingswand en wordt ondersteund door een stalen poot. Ook heeft de kruk een stalen frame, met een witte zitting.
een ophanging met meer lichten bollen, gerangschikt in verschillende dichtheden, de asymmetrie durft en wordt weerspiegeld in het glas van de muureenheden, het verhogen van het lichteffect, terwijl de LED-lampjes in het verlaagde plafond een algemene verlichting bieden.
Voor de vloer hebben we gekozen voor de dun porselein in een lichte schaduw, om te verlichten en verwijden meer ruimte.
Er zijn verschillende oplossingen te vinden om het interieur op een gerichte manier optimaal te benutten voor het evolueren van behoeften. In dit opzicht is onze exclusieve service online beschikbaar uit de vrije hand ontwerpen, waardoor het mogelijk is om een ​​zorgvuldig en diepgaand onderzoek van de plannen te ontvangen, om leven te geven aan een nieuwe, meer functionele en rationele omgeving.



Video: Fix finish pleister