Herstructureringsvilla: tavernetta-project

Wie het voordeel heeft om in een villa te wonen, heeft vaak de mogelijkheid om de kelderruimtes te gebruiken om een ​​taverne te maken, waar de tijd verstrijkt.

Herstructureringsvilla: tavernetta-project

Functies van een taverne

De kamer gebruikt als herrie het is meestal een kelder of de kelder van een enkele of geschakelde villa, direct verbonden met de begane grond via een interne trap.
Als hetgemiddelde hoogte van deze omgeving is minder dan 2,70 m en het aëro-verlichte oppervlak is minder dan 1/8 van het vloeroppervlak, het is niet bewoonbaar en wordt beschouwd als een ondersteunende servicekamer van het hoofdgebouw, die mogelijk opgestapeld als een taverne of wijnmakerij.

Project van een herberg: stand van zaken

Project van een herberg: stand van zaken

Fotografisch onderzoek, project van een taverne

Fotografisch onderzoek, project van een taverne

Taverne-project, planimetrie

Taverne-project, planimetrie

Tavern design - West sectie

Tavern design - West sectie

Ontwerp een taverne - zuid sectie

Ontwerp een taverne - zuid sectie

Het ontwerp van een taverne op het noorden

Het ontwerp van een taverne op het noorden

Het detail van de keuken, ontwerp van een herberg

Het detail van de keuken, ontwerp van een herberg

Muurbekleding van de herberg van Geopietra

Muurbekleding van de herberg van Geopietra

Rivestimento, tavernetta-ontwerp, leermozaĂŻek van Studioart

Rivestimento, tavernetta-ontwerp, leermozaĂŻek van Studioart

De taverne wordt als toegankelijk beschouwd en daarom is de duurzaamheid van de mensen binnen toegestaan, als ze worden gerespecteerd bouwvereisten en hygiënisch sanitair voorzien door de gemeentelijke bouwvoorschriften.
Dus om onbewust onbewust te worden het opbouwen van misstanden het is aan te raden om te vertrouwen op een bekwame technicus, ingenieur, architect of landmeter die kan communiceren met de gemeentelijke technici.

Project van een bewoonbare herberg: de fasen

zodra de bruikbaarheid geverifieerd van de kamer, de technicus die verantwoordelijk is voor het opstellen van het project, onderzoekt de verdeling van de kamers volgens de functies en behoeften van de klant, evenals de kenmerken van de bestaande ruimte en stelt een algemeen project.
Omdat het vaak een kelderkamer is, is het passend controleren ook dat er geen problemen zijn om hetvochtigheid in de muren, anders zal het nodig zijn tussenbeide te komen met isolatie- en revalidatiesystemen, waarbij, indien nodig, gebruik wordt gemaakt van tegenwanden van gipsplaat.
elementen bindend in het project en dus in de distributieve keuze van ruimtes zijn de trap en de windows.
In de ontwerpfase van de uitvoerend project, de technicus bepaalt de structurele en delende delen, mogelijke sloopwerkzaamheden van scheidingswanden, de oprichting van een mogelijke badkamer, de keuze van verwarmings- / koelsystemen, verlichting en tot slot ook de doorgang van de gasleiding voor gebruik in de keuken.

Taverneontwerp Studio dt Arch & Art


Belangrijk is het materiaalkeuze en van de afwerkingen evenals de elementen vanmeubilair.
In de beslissingen van de technicus, zal great de smaak en de behoeften van de klant hebben, die de stijl zal dicteren die de esthetiek van de interventie zal karakteriseren.
Ook de toevlucht het is een factor die de keuzes van de ontwerper enorm beĂŻnvloedt, want zeker een ruimte in de bergen, het landschap zal verschillende behoeften hebben in vergelijking met een ruimte die aan de kust of in de stad is geplaatst.
aan het project tekeningen geschreven door de technicus die de leiding heeft, wordt vergezeld door i bestek die vervolgens aan bedrijven worden gepresenteerd om de relatieve economische aanbiedingen voor de uitvoering van de werken te ontvangen.

Herstructurering taverne van een villa op het platteland: het project

Hieronder analyseren we de herstructureringsproject van een kelder van een villa op het platteland om als taverne te gebruiken.
De eigenaren van het huis voor meerdere jaren hebben deze ruimte gebruikt voor verschillende functies: hobbyruimte, met de plaatsing van een zwembad in het midden van de kamer, om samen te komen om met vrienden te spelen; feestzaal, ter gelegenheid van verjaardagen of familiefeesten; vrienden ontmoeten dankzij de aanwezigheid van een kleine bar gemaakt van gipsplaat.

Ontwerp van een taverne: bestaand lokaal reliëf


Ondanks deze meerdere functies verschillen ze allemaal van elkaar ruimte resulteerde anoniem en algemeen niet erg gastvrij, zoals niet vaak bezocht, maar alleen bij speciale gelegenheden.
Het projectverzoek was dat van nieuwe functies het gebied met als doel het aangenaam te maken en niet alleen voor incidenteel gebruik.
Het voorstel was om de ruimte die vroeger als wasruimte in de ruimte was gebruikt, te transformeren koken, het verminderen van deze omgeving en het openen van de muur die het scheidde van de centrale ruimte, waardoor er een werd gecreëerd herrie gekenmerkt door hoek bar, haard bedekt met steen, eetkamer met verfijnd houten meubilair, biljartkamer en badkamer.

Plan tavernetta plant - Studio dt Arch & Art


de structurele septum heden, eerder opgenomen in de gipsplaat die de baretto was, werd getransformeerd met de creatie van sommigen niches in Ă©Ă©n meubelstuk, verlevendigd door de aanwezigheid van kostbaarheden en een speciaal systeem dat nuttig is voor het opslaan van de biljartkeuzes.
Naast het muur septum, ook bedekt met steen alleen maar om de hoek open haard in de kamer te herinneren, is geplaatst tegenover de eethoek een Zen-fontein gerecirculeerd met water.

Het tavernetta-project: de details

de verdeling van spaties het is zo bestudeerd dat de kelder gezellig en functioneel is door er een te kiezen stijl typerend voor de villa's in campagne.
de plafond werd verlevendigd met de opname van houten balken, ook gebruikt om het te vermommen schijnwerpers gekozen voor de verlichting van de hal.
De muur die het wasgoed opende, werd op een ongebruikelijke manier geopend boog niet geometrisch bijna om binnenkomst in een grot te simuleren, volledig bedekt gereconstrueerde steen om verschillende elementen in de kamer te fotograferen, zoals de open haard, het septum van de muur en de fragmenten op de muren.
de wandmeubels ze zijn ontworpen afgestemde: hiervan onderscheidt zich een formulierelement rond houtenmet tussenplaatsingen van de planken wordt het gebruikt om te exposeren flessen van fijne wijnen en likeuren.
de hangende meubels in plaats daarvan, gemaakt van massief hout en walnoot multiplex, heeft het drie compartimenten met ronde deuren, ontworpen ingelegd, met verborgen opening, binnenin zijn er meer planken, die de plaatsing van boeken, voorwerpen en alles wat je wilt opslaan als dat nodig is.

Tavernetta-project op de Zuid-vloer - Studio dt Arch & Art


Ook de hout- en metselwerkkeuken het is ontworpen afgestemde volgens de behoeften van de klant, die een gereserveerde ruimte wilde maar tegelijkertijd functioneel was.
Een venster op de gootsteen garandeert de natuurlijke verlichting en ventilatie die nodig is voor het evacueren van de rookgassen.
de haard op de hoek is het het steunpunt van de kamer, waaromheen de ontspanningsruimte is ontwikkeld, bestaande uit een grote bank met enkele stoelen die rond een rond tapijt wentelen. Aan de twee kanten van de open haard zijn er twee kisten en een houten hoogte van een trede, die de zijkanten van de muren omgeeft, een gevoel van welkom geven.
de badkamer is bekleed met mozaĂŻeken op het net, wat stenen resorts op de witgekalkte muren hervatten ze de rustieke stijl in de hal zijn ook het sanitair en de douchekamer vernieuwd.

De keuze van materialen

Wat de materiaalkeuze kenmerkte is de rustieke stijl typisch voor een taverne op het platteland. Zodat ze geen elementen in steen, hout en terracotta konden missen.
De open haard, evenals het septum aan de muur en enkele aansprekingen op de muren zijn bekleed met gereconstrueerde steen geopietra,samengesteld uit natuurlijke grondstoffen met verminderd gewicht en dikte, maar met visuele kenmerken die identiek zijn aan de originele stenen, waardoor het mogelijk werd oplossingen te realiseren die anders erg duur en moeilijk te realiseren zouden zijn geweest.

Taverneproject -Pezzara Studioart


de kleuren van de gereconstrueerde steen zijn verkregen van natuurlijke ijzeroxiden en werkte om meer te weerstaan ​​dan die gevonden in echte stenen.
de beperkte dikte het maakt de applicatie binnen zonder problemen van ondersteuning op elk oppervlak. Bovendien is dit type coating ademend, isolerend, robuust en ecologisch en gemakkelijk te leggen.
de niches verkregen in de muurnaad, evenals die in de zijkolom zijn de hoekstaaf en een deel van de toonbank bedekt leren mozaĂŻeken van studioart die de oppervlakken verrijken en verfraaien en ook sensatie van warmte en verfijning geven, zowel op een tactiel als op een visueel niveau.
Ook de circulair tapijt geplaatst voor de bank is van het bedrijf studioart dat de kunst van verbetert Pezzara, van de traditionele Apulische, Calabrische en Siciliaanse traditie, waar elke draad van het plot, bestaande uit variëteiten van snaren in kleurrijk leer, het komt gevlochten met artisan-handmatige technieken ai katoenen draden de warp.
De verkregen resultaten zijn tapijten van nauwgezet vakmanschap, die de charme van de oude kunst van Pezzara intact houden.



Video: