Een eenvoudige set-up procedure

Voorstel om de door het publiek gebruikte ruimte te verdelen van degene die tegenover de straat van een bar staat.

Een eenvoudige set-up procedure

Een eenvoudige opstellingsprocedure: de ruimte vóór de interventie

De verandering van beheer van een anonieme bar, aan de rand van de twee nieuwe jonge managers, heeft om redenen van veiligheid en economie de noodzaak verdelen de ruimte die door het publiek wordt gebruikt van degene die tegenover de weg staat, zonder de gebruikelijke banale plantenbak te gebruiken die kosten en tijd van realisatie bevat.
Deze behoefte is opgelost door een structuur te maken die de functie heeft schild het deel van de ruimte dat aan het publiek is gewijd, van buitenaf, via een element dat de functie heeft vangen de aandacht van degenen die langs de weg passeren en tegelijkertijd de privacy toestaan ​​van degenen die achter hem staan.

Gezien de bescheiden uitbreiding van de kamer aan de straatzijde, werd besloten om een ​​paneel tussen de twee bestaande staanders te installeren gelaagd kristal, met een decoratie erin vinyl dat je dankzij de specifieke figuratie een afbakening maakt aantrekkelijk.

Een eenvoudige opstellingsprocedure: het kristalverdelingspaneel


Deze regeling houdt voor nieuwsgierige blikken, die buiten de kamer met vrienden en kennissen, voor de verschillende gelegenheden, waarborgen tezelfdertijd veiligheid en discretie veilig.
Het gelaagde glaspaneel is gemaakt aansluiting twee panelen lang 1,50 m en hoog m.1.10 samengevoegd met een onzichtbare stalen clips, wat het effect van de continuïteit van de structuur zelf niet verandert.

Een eenvoudige opstellingsprocedure: de positionering van de lichtgevende bolders

Het beeld dat op dit paneel wordt gereproduceerd, beeldt er een af tweedimensionale scène van jeugdige vreugde, schermen met discretie wat niet gezien mag worden, zonder het beeld van de ruimte buiten te ontkennen.
Om de kristalstructuur tegen te beschermen schade veroorzaakt door het naastgelegen parkeren van auto's en scooters, werd een systeem ontworpen bolders.

Het voert twee functies uit, licht het decoratieve paneel met een diffuus licht, signaleert het zijn eigen aanwezigheid naar geparkeerde auto's, met een horizontaal bladlicht.
De set ontworpen met de geest van verminderen tenminste de kosten heeft een zeer aangenaam effect gehad, waardoor langs de weg een nieuwigheid en attractie-element werd gecreëerd, de opmerkingen van het publiek die op de openingsdag waren uitgenodigd, waren allemaal voldoening en sympathie.



Video: How to make simple carbon fiber panels